29 Şubat 2008 Cuma

Artebella Közlenmiş Biber Pesto'lu Şehriye Çorbası



Tanıdık, geleneksel bir lezzet, küçücük bir dokunuşla farklılaşıyor. Zaten, her şeyi detaylar zenginleştirmiyor mu hayatta?

Malzemeler:

1 parça haşlanmış tavuk göğüs
3 tatlı kaşığı Artebella Közlenmiş Biber Pesto
Bir avuç kıyılmış maydanoz
1 çay bardağı şehriye
Karabiber
Tuz
Zeytinyağı
Bir tutam pul biber

Yapılışı:

1. Haşlanmış tavuk göğsünü didikleyip haşladığımız suya geri koyuyoruz.
2. Tencereye Artebelle Közlenmiş Biber Pesto ekliyoruz.
3. Maydanoz, zeytinyağı ekleyip çorba kaynamaya başlayınca şehriyeyi koyuyoruz.
4. Karabiber, tuz ve pul biberi ayarlayıp 10 dakika pişmeye bırakıyoruz.

2 yorum:

evcilkedi dedi ki...

Sayfanın yeni düzeni çok güzel Pandora, tebrik ederim. Çorba da çok iştah açıcı, ellerine sağlık. Ürün yelpazeniz gerçekten hayranlık uyandırıcı. Bir an önce Ankara'ya gitsem de bir kaçını daha denesem diye dört gözle bekliyorum:-) Selamlar

pandora dedi ki...

evcilkedi,
uzun zaman sonra senden yeniden yorum almak ne güzel. umarım her şey yolundadır, sağlık problemleri geride kalmıştır. Sayfayı beğenmene de çok sevindim.. Selamlar, sevgiler..